Gostujući na RTS, predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o sastanku u Briselu, ali je osim toga govorio i o reptilima. Da, dobro ste pročitali ukoliko sinoć niste ispratili gostovanje Vučića.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na RTS-u da 20 odsto ljudi u fokus grupama čvrsto veruje da on pripada lizardima, odnosno reptilima.

„Aha, ima li Vučić rep, pripada li lizardima ili ne? I vi mislite… Vidi, vidi šta li mu je. Pa nije mi ništa. Samo pustite to, pustite ljudima to u fokus grupe vidite da 20 posto čvrsto veruje u takve gluposti. Vi ne znate kako da na odgovorite“, rekao je Vučić.

Pored toga, Vučić je rekao da je u u Briselu juče bio „jedan razgovor“ i najavio da će ih biti još.

„Bio je jedan razgovor, nismo se dogovorili, nastavićemo da razgovaramo“, rekao je Vučić u emisiji „Takovska 10“ na RTS-u.

On je naveo da je francusko-nemački plan u međuvremenu, kako je kazao, postao evropski predlog.

„Taj plan Evropske unije je došao kao ideja Emanuela Makrona i Olafa Šolca, doneli su papir. Nikog nisu pitali, nije bilo uopšte mogućnosti za pregovore, rekli su uzmite ili ostavite… Ljudima sam uvek govorio istinu, a tekst plana EU je donet bez mogućnosti ikakvog pregovora“, rekao je on.

Bonus video:Šta je tačno dogovoreno u Briselu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar