Aleksandar Vulin
Aleksandar Vulin Foto:BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Centralna manifestacija povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije biće održana sutra na platou ispred Palate Srbija, a resorni ministar Aleksandar Vulin kaže da će to biti velika svečanost u kojoj će učestvovati više od 2.000 policajaca, koji će pokazati svoju obučenost.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Sutra će više od 2.000 policajaca stajati u stroju. Pokazaćemo koliko nas je, kakvi smo, kako smo obučeni, bićete ponosni“, rekao je Vulin gostujući na RTS-u i podsetio da će na sutra 1.337 pripadnika MUP-a koji su u poslednjih godinu dana primljeni u radni odnos svečano položiti zakletvu, pred predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Naveo je da je za proteklih osam meseci razbijeno 14 organizovanih kriminalnih grupa od kojih je najveća bila grupa Belivuk-Miljković i uhapšeno oko 109 članova različitih kriminalnih grupa.

Dodao je da je izdato blizu milion i sedamsto hiljada različitih dokumenata od čega 419.000 pasoša, 279.000 ličnih karata, te da je u ponedeljak izdato skoro 10.000 pasoša.

Vulin je istakao da su za pet odsto povećane plate svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova.

„Radimo svakog dana i tu smo za sve naše građane“, rekao je Vulin.

Naglasio je da se borba protiv korupcije odvija veoma dobro i dodao da je u prethodna tri meseca otkrivena protivimovinska korist od blizu 2,3 milijarde dinara.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar