Sportski trener Duško Vujošević, gostujuči u emsiji "Utisak nedelje", osvrnuo se na "ljubav" između Gorana Vesića i njega, rekavši da ona datira još iz vremena košarke.

„Jednom je bio organizovan prekid utakmice od strane kluba u čijoj je bio upravi. Vesić i Žeželj su otišli u Kovilovo gde je bila ekipa, rekli su im da se bore, a ako bude nekih problema, rekli su im da njima neće ništa da se desi. Meni je javljeno da je bilo sastanka. To je bila utakmica kada smo mi preokrenuli, bacana je mokraća, bilo je ulja na terenu… Prekinuta je utakmica, ja sam rekao da je prekid utakmice inicirao kreten Goran Vesić, ali da ja ne smem da kažem da je kreten, jer će da me tuži. I on me tužio“, navodi Vujošević.

Vujošević kaže da je svojevremeno Vesić urednicima sportskih redakcija nudio njegovu bolničku listu.

PROČITAJTE JOŠ

„Znam da je zvao urednike redakcija, da im je nudio moju bolničku listu, pričao je o najraznoraznijim prljavim stvarima. Tražio da sazna koliki su moji ugovori… Ja nisam kandidat za gradonačelnika, ja sam nosilac liste koalicije „Ajmo, ljudi“, neki tendeciozno hoće da me predstave kao kandidata za gradonačlenika. Šaleći sam rekao da, ako pobedi opozicija, ne želim da budem gradonačelnik, već zamenik gradonačelnika kao Goran Vesić. Bio bih u nekom odboru koji se bavi sportom, moguće i nekom antikorupcijskom telu. Ljudi koji prate sport znaju da nisam uzeo nijedan dinar koji mi ne pripada, znaju da ne volim ljude koji kradu, bave se korupcijom“, zaključio je Vujošević.

BONUS VIDEO: Pavle Grbović: Voleo bih da je Vujošević deo tima Vladete Jankovića

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare