Miloš Vučković i Radomir Lazović Foto:Nova.rs

Kandidat za odbornika koalicije "Moramo", Miloš Vučković, napadnut je 3. aprila ispred biračkog mesta u Ulici Pante Srećkovića, kada je pokušao da spreči vođenje paralelnih spiskova od strane aktivista Srpske napredne stranke. Večeras je Vučkovića napala ista osoba, objavio je Radomir Lazović.

Naime, kako je Lazović napisao „Vučković je na meti istog batinaša koji ga je sačekao u prodavnici u kraju“.

Lazović ističe da su Milošu Vučkoviću upućene jezive pretnje da neće živ doći kući, te da ga sada napadač čeka da izađe iz prodavnice.

„Aktivista i kandidat za odbornika Ne davimo Beograd i koalicije MORAMO, koji je fizički napadnut na izborni dan, ponovo je na meti istog batinaša koji ga je sačekao u pradvnici u kraju. Upućene su mu jezive pretnje da neće živ doći kući, a sada ga napadač čeka da izađe iz prodavnice. Uputio sam se na lice mesta, a slučaj smo ponovo prijavili policiji bez čije pratnje čovek očigledno ne može da se vrati kući. Napadač nakon prvog napada nije uhapšen, iako smo imali snimak na kome se jasno vidi o kome se radi“, napisao je.
Lazović  za naš portal navodi da je otišao do mesta na kojem je Vučkoviću večeras prećeno, da je policija uzela izjavu od Miloša, te da on sada ide kući.
Podsetimo, Vučković je 3. aprila napadnut kada je prišao grupi SNS batinaša. Oni su ga okružili, zatim vređali, da bi ga potom jedan od njih više puta udario i izbio mu telefon iz ruke. Vučković, na sreću, nije pretrpeo teže povrede. Napad je i tada prijavljen policiji koja je izašla na lice mesta, ali nije privela napadača, koji je ušao u biračko mesto. 
***
BONUS VIDEO: Napad na Pavla Grbovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar