Nije baš bilo prijatno predsedniku dok je držao govor na Sajmu šljiva u Osečini.

Tokom govora Vučića iz dela publike čuli su se povici „izdajniče jedan“, „prodali ste Kosovo“… Vučić nije mogao da izdrži i odreagovao je na dobacivanja.

Pročitajte još...

„Odmah da vam kažem, prošli put kad sam bio, bilo je njih 10, 12 koji su dobacivali i mislili da mogu da me prekinu. Oni su mislili da će time nešto o meni da kažu, naprotiv, govorili su o sebi. Ovoga puta mogli su da pronađu jednog, ne ide, sve je manje. Kako ćete da objasnite nekome da je protiv Srbije, a bori se za Kosovo koje su neki drugi na tacni predali. Kako ćete da nazovete izdajnika nekoga ko jedini u celoj Evropi nije uveo sankcije Ruskoj Federaciji“, upitao je on.

Vučić je rekao da ne želi da vodi, kako kaže, neodgovornu politiku, već da želi da sačuva „mir i stabilnost“, da Srbija ne treba da „ide grlom u jagode“, već da mora da čuva svoju decu i da čuva svoj mir.

„Nikada se više neće ponoviti ni Oluja, ni Bljesak, niti će iko proterivati naš narod na traktorima ili bilo čemu drugom i to moraju dovoljno dobro i dovoljno jasno da razumeju“, rekao je on.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare