Uglješa Mrdić Foto:Twitter@srdjanmil037

Članovi Srpske napredne stranke svakodnevno se utrkuju u hvalospevima lideru stranke Aleksandru Vučiću, ali u toj velikoj želji da mu se dodvore i nahvale njegove uspehe prave i greške.

Tako je narodni poslanik iz SNS Uglješa Mrdić u Skupštini Srbije, želeći da nahvali borbu vlasti i lidera svoje stranke protiv korupcije napravio gaf.

„Upravo je vlast predvođena Aleksandrom Vučićem napravila najbolje rezultate u oblasti kriminala i korupcije“, rekao je Mrdić u parlamentu.

Ovaj „biser“ naprednjaka izazvao je brojne komentare na društvenim mrežama.

„Nije ništa slagao…imamo najbolji organizovani kriminal, svi vidimo rezultate“, „Izgleda da samo greškom mogu da kažu istinu“, neki su od komentara na Tviteru

„Ko bi brže, bolje, naprednije postigao rezultate u sprezi države sa mafijom, ko bi uspeo da realizuje perfektnu simbiozu sa kriminalom!“, komentarisao je jedan korisnik Tvitera.

Bilo je i onih koji su „podržali“ govor ovog naprednjaka.

„Podržavam govor ovog izuzetno simpatičnog mladića , “ sasuo“ vam je istinu u lice“, ironičan je bio jedana Tviteraš, dok drugi smatra da Vučiću „ne trebaju veći neprijatelji od ovih njegovih stručnjaka“.

BONUS VIDEO: Tresla se gora… SNS i SPS kreću ispočetka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare