Aleksandar Vučić Foto: Printscreen/Tv Pink

Nemam baš nikakav strah i ne interesuje me šta ko pokušava da uradi, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić, povodom izjave plaćenog ubice Čabe Dera da je imao ponudu dve mafijaške grupe da ga ubije.

Vučić  je potvrdio da je malo pre taktičko pokazne vežbe MUP-a „Obruč 2020“ dobio informacije da je plaćeni ubica Čaba Der danas pred mađarskim istražnim organima izjavio da je dobio nalog da ga ubije.

„Dobio sam informaciju da je istina da je plaćeni ubica Čaba Der danas policiji u Budimpešti otkrio da je dobio ponudu od dve različite kriminalne organizacije s naših prostora da me ubije“, rekao je Vučić i dodao da je „pitanje je sada šta je stvarno istina“.

Vučić je rekao da se ne plaši za svoju bezbednost i upitao da li pojedini njegovim nestankom žele da zaustave razvoj Srbije, izgradnju železnice, jednokratnu isplatu medicinskim radnica od 10.000 dinara…

Podsetimo, plaćeni ubica Čaba Der (39), poznat pod nadimkom nasmejani ubica, trenutno se nalazi u pritvoru u Mađarskoj zbog sumnje da je ubio najmanje troje ljudi  – u Beogradu, Holandiji i Budimpešti.

Javnost u Srbiji bila je šokirana kada je Čaba Der priznao da je u januaru 2018. na Banovom brdu u Beogradu hladnokrvno, bez maske i s osmehom na licu, prišao Nebojši Markoviću (37) u ulici Rajka od Rasine u Beogradu i ispalio u njega više hitaca, dok je iz gepeka vadio dečja kolica.

Nebojša je ubijen greškom pošto ga je Čaba Der zamenio za Aleksandra Šarca, koji je nedavno ranjen u TC Ušće usled čega je nešto kasnije i preminuo. Inače, ubijeni Nebojša bio je Šarčev zet.

Čaba Der iz Čantavira, kod Subotice, prvo je bio sitan lopov, koga su u Kazneno popravnom zavodu Sremska Mitrovica, preobrazili u plaćenog ubicu.

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare