Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas ceremoniji otvaranja rekonstruisanog puta Novi Pazar - Tutin tokom posete Raškom okrugu i tom prilikom je, kako sam priznaje, zaplakao. Od sreće.

PROČITAJTE JOŠ:

„Zaplakao sam od sreće kada sam video kako ovaj put izgleda, a kako je nekada bilo. Ovaj projekat je važan, ne samo za Novi Pazar, već i za ceo kraj, za sve Bošnjake i Srbe koji ovde žive. Samo na teritoriji opština Novi Pazar, Sjenica i Tutin smo uradili više putnih mreža nego što je to urađeno od 1979. do 2019. godine. Realizovaćemo još mnogo projekata i zbog toga je važno da zajednički nastavimo da gradimo, čuvamo mir i poštovanje među nama, da se zajedno borimo za prosperitet naše Srbije“, objavio se Vučić na Instagram nalogu „Budućnost Srbije“.

„U sledećoj objavi, posvećenoj poseti Moravičkom okrugu, gde je obišao rekonstruisani lokalni put Pridvorica – Devići, Vučić je dodao:

Aleksandar Vučić u poseti Raškom i Moravičkom okrugu Foto: Instagram/Buducnostsrbijeav

Hvala vam na neverovatnom gostoprimstvu i što ste me dočekali u ovolikom broju. Iako je ovaj projekat skup, on predstavlja strateški poduhvat za ceo ovaj kraj. Znam da niko nije verovao kada sam obećao osam kilometara puta, ali smo se svi zajedno angažovali kako bismo i ovaj projekat ostvarili. Najradosniji sam kad možemo da uradimo nešto za naš narod, za divne ljude ivanjičkog i golijskog kraja. Posebno me je obradovala vest da u školi u Devićima ima 95 dece i nadam se da će taj broj nastaviti da raste, jer sve što radimo je za našu decu, za budućnost Srbije. Da čuvamo našu zemlju i branimo srce Srbije. Živela naša najlepša Srbija“.

BONUS VIDEO: Vučić najavio potpuni haos ove zime

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare