Aleksandar Vučić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da vladika Nikanor, koji je pozivao na ubistvo premijerke Ane Brnabić, nije uputio izvinjenje. On se osvrnuo i na nedavni susret šefice srpske vlade sa grupom LBGT aktivista u Domu omladine, rekavši da je Brnabić više učinila za tu zajednicu od svih prethodnih premijera, ali da su je, uprkos tome, vređali.

“Ne mogu da razumem da je neko dao sebi pravo da šeta, a ovim drugima ne dozvoljava. Ne mogu da razumem ni ove druge koje lepo zamolimo da nam učine ovog puta… A oni kažu: “A, ne, ne… Baš nećemo da ti učinimo’… Pa će onda da uzmu da vređaju Anu (Ana Brnabić prim.aut) da je bednica i tako dalje. Onda razumete u stvari zašto sam ja u Skupštini u ova dva dana krčio put budućoj, slobodnoj, pristojnoj Srbiji, koja će da pobedi ta dva ekstremna politička dela- i na levici i na desnici”, rekao je Vučić.

Pročitajte još...

On se osvrnuo i na nedavni susret šefice srpske vlade sa grupom LBGT aktivista u Domu omladine.

„Njih je bilo stotitnu, a Ana je bila jedna. Onda su došle muškarčine da joj govore kako je bednica. Ona trpi, ćuti, sluša, izdrži sve te salve zvižduka i uvreda, iako je učinila više za njih od bilo koji drugi premijer ranije“, rekao Vučić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare