Foto: Instagram/mali_sinisa

Ministar finansija Siniša Mali objavio je na svom Instagram nalogu snimak na kojem se vidi kako predsednik Srbije Aleksandar Vučić vozi njega, ministra građevinarstva Tomislava Momirovića i direktora JP "Putevi Srbije" Zorana Drobnjaka.

„Ono kad vas vozi predsednik Srbije. Na putu ka selu Dobrić, kod Šapca. Obilazimo našu lepu zemlju! Živela Srbija“, objavio je Mali u opisu snimka.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Siniša Mali, MBA, CFA, CAIA (@mali_sinisa)

“ Evo nas u dobroj atmosferi, na putu za Šabac, selo Dobrić, Toma Momirović, ministar, iza mene je Zoran Drobnjak, direktor Puteva Srbije. Imamo i jednog dobrog, ozbiljnog, ali nekvalifikovanog vozača, našeg predsednika“, rekao Mali, a Vučić je u svom stilu odgovorio:

„Samo se ti zezaj“, kratko je odgovorio Vučić dok je vozio utabanim stazama za koje je zadužen Zoran Drobnjak.

Mali je podelio i deo atmosfera, te naglasio kome je najteže.

„Najteže je inače Zoranu Drobnjaku pošto odgovara za svaku rupu na ovom putu, a ja moram da se pravim da ponekad i ne čujem kada je potreban novac za izgradnju novih puteva i rekonstrukciju postojećih. Ali idemo u dobroj atmosferi, slušamo radio Karolinu, malo pevušimo i čekamo sledeću naplatnu rampu. Idemo, živela Srbija, zaključio je ministar finansija.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare