Zdravko Krivokapić, Edi Rama, Aleksandar Vučić, Beograd na vodi
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je večeras gradilište Kule Beograd u naselju Beograd na vodi, u društvu premijera Albanije Edija Rame i Crne Gore Zdravka Krivokapića, nakon čega im se na radnoj večeri u Savamali pridružio i potpredsednik Vlade Severne Makedonije Nikola Dimitrov.

„Sa Edijem Ramom i Zdravkom Krivokapićem obilazim večeras Kulu Beograd. Nakon toga sledi radna večera na kojoj ćemo, između ostalog, razgovarati i o infrastrukturnim projektima. Dobrodošli u Beograd dragi prijatelji“, napisao je Vučić na Instagramu, uz snimak dočeka gostiju u Beogradu na vodi.

#related-news_0

Radna večera priređena je u restoranu u nekadašnjoj zgradi Beogradske zadruge u Savamali.

„Divno veče u restoranu Salon 1905 sa prijateljima iz regiona Edijem Ramom, Zdravkom Krivokapićem i Nikolom Dimitrovim. Ana Brnabić i ja predstavili smo našim gostima odlična srpska vina, a smeli smo da ih uporedimo i sa veoma dobrim francuskim vinima. Naše prijateljstvo je prijateljstvo za budućnost celog regiona“, poručio je Vučić na Instagramu.

Krivokapić je večeras na svom Tviter nalogu naveo da je zadovoljstvo biti gost na večeri povodom regionalne inicijative Otvoreni Balkan.

„Iako sam, kao crnogorski premijer, na večeri zastupljen u formatu gosta, podržavam sve korisne regionalne inicijative, naročito kada one dolaze od naših prijatelja i suseda iz Srbije, Albanije i Makedonije, sa ciljem što brže integracije cijelog regiona u Evropsku uniju“, napisao je on.

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić doputovao je juče u svoju prvu zvaničnu posetu Srbiji, dok je večeras u Beograd stigao i premijer Albanije Edi Rama.

Rama će zajedno sa Vučićem i potpredsednikom Vlade Severne Makedonije Nikolom Dimitrovom učestvovati na sastanku posvećenom inicijativi Otvoreni Balkan.

BONUS VIDEO: Krivokapić: Neka novinari dođu do izražaja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar