Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da će razgovarati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u nedelju u 11 časova.

Na pitanje da li će se od njega uskoro čuti „spasiba na družbi“ Rusiji, Vučić je odgovorio:

„Hoće. Mogu da vas obavestim da ću uskoro da razgovaram sa predsednikom Putinom i mi se uvek pristojno pozdravljamo, a pošto on to „spasiba na družbi“ ne zna ni šta znači, ne zna nijedan jezik, onaj ne mogu prezimena da mu se setim iz Demokratske stranke… Srđan Milivojević. Da zna onda ne bi tako nešto izgovarao. Ali evo da vas obavestim, od onog njihovog osmeha i podsmeha kako neće biti razgovora – u nedelju u 11 sati ću razgovarati sa Putinom. Da me niste to pitali, ne bih čak ni pomenuo. I tako im svaka priča i izmišljotina padne u vodu“, rekao je Vučić prilikom obilaska radova na obilaznici od tunela Streževica do Bubanj Potoka i dodao:

„Verujem da ću sa Putinom da imam jedan dobar, ozbiljan, odgovoran razgovor, govoriti o daljoj saradnji između Srbije i Rusije, gasnom iugovoru, ali i o svim drugim pitanjima“.

Prethodno je Vučić najavljivao da će razgovarati sa Putinom u sredu ili četvrtak, a naknadno je portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao da za sad ovaj razgovor nije planiran.

BONUS VIDEO: Šta je odložilo razgovor Putina i Vučića?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare