Aleksandar Vučić Foto: Printscreen/Prva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je trenutna izborna kampanja, u kojoj je ostalo je desetak dana do izbora, prva u kojoj nije bilo nikakvih fizičkih incidenata.

„Nigde nismo imali nijednu tuču, nijedan sukob, što se dešava u mnogo razvijenijim zemljama, sa demokratskom tradicijom, starijim od nas i mislim da je to jedna dobra stvar. To govorim kao predsednik Republike“, rekao je Vučić za televiziju Prva.

Kazao je da je zadovoljan kako kampanju vodi lista „Srbija ne sme da stane“, koja je okupljena oko Srpske napredne stranke čiji je predsednik bio.

„Ne zato što tu ima nečeg spektakularnog, nego zato što se pre svega pokazuje briga prema ljudima. Uvek možete više, ali sam sada zadovoljan sadržinski, programima i planovima, obećanjima i idejama koje su realne i ozbiljne“, ocenio je on.

Vučić je naveo da, sa druge strane, opozicija „obmanjuje sebe i građane“ navodnim istraživanjima javnog mnjenja, i dodao da na izborima 17. decembra očekuje „ubedljivu pobedu pristojne i normalne Srbije“.

Govoreći o funkcioneru Socijalističke partije Srbije iz Blaca koji je pevao uvredljivu pesmu o njemu, Vučić je kazao da je na to već odgovorio komentarom „Toliko o inventivnom programu i planu“.

„Ništa teže nije potrebno. Ne morate težim rečima, odgovarajte svojim postupcima i radom i pobeda će utoliko biti veća i ubedljivija“, kazao je Vučić.

***

BONUS VIDEO – Vučić sprema odgovor na ProGlas, „knjiga podrške“ adut za kraj kampanje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar