Foto:TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

"Kako se bližimo kraju godine, neizbežno počinjemo da sumiramo rezultate i pravimo planove za 2023", naveo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da je ponosan zbog toga što Srbija već ima rekordan priliv stranih direktnih investicija, iako se 2022. još nije završila.

Aleksandar Vučić je, rezimirajući sedmicu za nama, dodao da je još ponosniji na to što i pored svih teških izazova Srbija grabi napred, ne gubeći ambiciju da postigne još više i još bolje.

„Sa kineskim prijateljima iz kompanije CRIC razgovarao sam o kapitalnim projektima koji će pozicionirati Srbiju na sam vrh po pitanju najviših standarda u oblasti putne infrastrukture, dok sam sa ogromnim zadovoljstvom prisustvovao otvaranju fabrike ‘Tojo tajers’, najsavremenijeg objekta ove vrste i jedine koju je ovaj globalni industrijski gigant otvorio na starom kontinentu.“, napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

Bonus video: Vučić saopštio: Vlada donela odluku da Kforu uručimo zahtev da se određeni broj vojske i policije vrati na KiM

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare