Aleksandar Vučić Foto: REUTERS/Marko Djurica

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je na kontramitingu Srpske napredne stranke (SNS) da se večeras poslednji put obraća kao predsednik ove političke partije.

Aleksandar Vučić je na kontramitingu rekao da će od sutra rukovođenje SNS-om preuzeti „divni ljudi“.

„11 godina sam na čelu SNS-a, najbolje i najveće stranke divnih domaćina i poštenih ljudi… Ovo je poslednje veče da vam se obraćam kao predsednik SNS-a i sutra će neko drugi preuzeti ovu našu stranku, čiji ću veran i odan član biti, ali ću od sutra biti predsednik svih građana Srbije, a ne političke partije“, rekao je Vučić na skupu ispred Skupštine Srbije.

On je okupljenima rekao da „ne brinu“ i da on „ne ide nigde“.

„Borićemo se za Srbiju zajedno“, poručio je Vučić.

On je najavio da će već za Vidovdan krenuti u formiranje Pokreta za narod i državu.

„Upravo zbog krize u kojoj se nalazimo, krenućemo i zamoliću SNS da bude stožer svega toga. Krećemo u formiranje Pokreta za narod i državu da bismo imali bazu i oslonac da sačuvamo našu zemlju naredne dve i tri godine i to bez SNS ne može“, poručio je Vučić.

Podsetimo, ceo dan u Beogradu su pristizali autobusi sa pristalicama Srpske napredne stranke zbog čega je širi centar glavnog grada Srbije bio u blokadi.

Već na samom početku ovog kontramitinga brojni građani napustili su ovaj skup, te su se preko Brankovog mosta uputili nazad ka autobusima na Novom Beogradu.

Sve o današnjem kontramitingu SNS-a čitajte u našem lajv blogu.

***

BONUS VIDEO – Ljudi odlaze sa skupa SNS-a

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar