Foto:Nova.rs

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je predsednik pokreta SRCE i bivši predsednički kandidat Zdravko Ponoš nikada nije preboleo to što je izgubio na izborima za 1,5 miliona glasova razlike.

U toku gostovanja na televiziji Pink, pušten je isečak emisije na televiziji Nova gde je bio gost predsednik pokreta SRCE Zdravko Ponoš, koji je poručio da bi Vučića najpre trebalo razvlastiti, a da će se posle videti šta će biti.

Kao odgovor, Vučić je poručio da Ponoš nikada nije preboleo to što je dobio 1,5 miliona glasova manje u prvom krugu, što se do prošle godine nije dešavalo.

„Pogledajte, taj čovek je bio protivkandidat na izborima za predsednika republike i dobio 1,5 miliona glasova manje glasova nego u prvom krugu. Ne može to da preboli, to se nikada u Srbiji nije dešavalo. Niko ga nije napadao, niko nije govorio da je državljanin Hrvatske. Nije logično da ste predsednik neke zemlje, a da ste državljanin druge. Pobedili smo na najčistiji mogući način, a sada gledate histeriju na dnevnom nivou. Na tim njihovim medijima, tobož građanske i prozapadne orijentacije, najveću podršku imaju oni koji će da uzvikaju da sam izjadnik i da sam srušio najveće nacionalne interese. Za to nemaju argumente, ali šta da radite. Nemam ovde tablu kinesku onu, pa da vam nacrtam. Oni žele da spuste SNS na 35 odsto, zato puštaju desničare misleći da će naši glasovi da odu kod njih“, istakao je Vučić.