Aleksandar Vučić Foto:TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na izjave predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da je "mentalno oboleo čovek."

Na pitanje novinarke da prokomentariše intervju lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, u kojem je naveo da je predsednik Vučić “mentalno oboleo jer obilazi radove na bolnicama u 11 uveče”, Vučić je odgovorio:

PROČITAJTE JOŠ

„Ja išao da vidim, da pokažem ljudima da vredni radnici rade treću smenu, spasili smo hiljade života. To što on kaže, verovatno mu je za verovati, kao i za račune i sve“.

Istakao je da mu je važno da, kako kaže, ne stavljaju njegovoj deci omču oko vrata.

„Važno mi je da ne stavljaju omču mojoj deci oko vrata. Rezultati sve govore. Ja sam bio juče u Prijepolju, Priboju, oni to nisu za 12 godina obišli“, rekao je Vučić.

Podsetimo, Dragan Đilas je u intervjuu za portal Nova.rs izjavio da Vučića, kako kaže, nikada nije vređao, te da je jedina uvreda ta što je rekao da je „mentalno oboleo“.

„Jedino što sam rekao, a da može da se tretira kao uvreda, jeste to da je Aleksandar Vučić mentalno oboleo čovek. To može da se tretira kao uvreda ukoliko lekari jednog dana dokažu da nisam bio u pravu. Ja sam to procenio na osnovu toga što gledam šta taj čovek govori svakodnevno. Šta reći za čoveka koji u 11 sati uveče obilazi radove na kovid bolnici u Batajnici i viče obraćajući se opoziciji: “Hajde, miševi, dođite i ubijte me slobodno!”“, rekao je Đilas u intervjuu.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare