Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Twitter/Devetar Cokulić

Aleksandar Vučić reagovao je u razgovoru za N1 na tekst Nova.rs i drugih medija o luksuznom voznom parku kojim su delegati SNS stigli na za vikend održanom Predsedništvu.

Kako piše agencija Beta, upitan da li je primetio da je većina članova Srpske napredne stranke došla službenim kolima na sednicu stranke iako je reč o stranačkom skupu, Vučić je za N1 rekao da to „ne sme da bude slučaj“.

„U pravu ste, saglasan sam sa vama, oni će reći da je normalno da se ti automobili koriste, ali to ne sme da bude slučaj, jer je to dozvoljeno samo za štićene ličnosti, tako da 100 odsto podržavam vaš zahtev“, kazao je predsednik.

Podsećamo, prizor niza luksuznih automobila ispred sedišta stranke podigao je buru i na društvenim mrežama:

„Vozni park jedne političke stranke u jednoj siromašnoj zemlji. Jutros oko 11.00“, napisao je jedan tviteraš uz propratni video na kom se dobro vide redovi luksuznih automobila koji strpljivo čekaju vlasnike koji su se bavili aktuelnim državnim pitanjima.

A na „kongresu“ stara dobra pesma: predsednik govorio o položaju Nebojše Stefanovića, ali nije najavio konkretne poteze vezane za njegov položaj u stranci; posle i pre toga govorio je o nestašici struje i gasa u Evropi koju je uspešno rešio u začetku; reč-dve i o izborima, pomerenim zbog korone.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar