Aleksandar Vučić gost u emisiji Ćirilica na televiziji Happy Foto:Screenshot/Tv Happy

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se u emisiji "Ćirilica" i na proteste "Srbije protiv nasilja", rekavši da učesnike narod gleda, kako kaže, kao "lude naste" zbog blokiranja saobraćaja.

„Ja sam njima rekao znajući njih i njihove sposobnosti i sad vam kažem – oni neće pobediti na izborima. A da dođu na silu, još manje će da dođu na silu. Uvek će vlast imati onaj koji dobije poverenje naroda na izborima, a to što prete – zaustavićemo saobraćaj, pa evo zaustavljate saobraćaj i gleda vas narod ko lude naste. Dođe njih 30 tamo, zaustavi hiljade ljudi koje mi moramo da preusmeravamo na obilaznicu, da mučimo ljude. Mislite da narod misli nešto lepo o tome, pa ne misli. Ali, da li ćemo da ih bijemo kao u Nemačkoj i Holandiji? Nećemo, dokle god možemo nećemo da provodimo zakon“, naveo je Vučić.

Predsednik je naveo i da smatra da su blokade dobre za razvoj demokratije, te da će demonstrantima „da izgrade još mostova koje mogu da blokiraju“.

„Zimi okreću jaganjce, leti jedu sladoled, neki i pište po ceo dan. Kako oni prođu na ovu stranu kod Predsedništva, ja odem u biblioteku… Da imam o nečemu na ozbiljan način da razgovaram ja bih im se i pridružio, a ovako moram da radim. Imam suviše posla da gubim vreme“, zaključio je Vučić.

***

BONUS VIDEO: Pregled velike sramote: Kako se Vučić pretvarao da ne zna za SNS kabadahiju iz Pećinaca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare