Srpska napredna stranka
Foto: N1

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da da će na sutrašnjoj sednici Glavnog odbora biti reči o skupštini SNS koja će biti održana između 21. i 24 oktobra, kao i o pripremama za predstojeće izbore.

Dodajući da je to prva sednica Glavnog odbora kojoj neće prisustvovati, on je rekao da će njom predsedavati potpredsednik Miloš Vučević.

„Na sednici GO biće reči o Skupštini SNS koja će biti održana između 21. i 24 oktobra na kojoj biramo najviše stranačke organe i o pripremama za izbore na  parlmentarnom nivou, predsedničke i beogradske izbore“, rekao je Vučić za TV Pink.

Dodaje i da je u SNS napravio analizu i da su najpopularniji oni koji imaju najviše negativnih objava, zato što ljudi vide da se oni bore.

„Narod će da glasa za one koji se bore za njih, ko trpi udarce“, rekao je lider SNS-a.

Na konstataciju voditeljke da već ima dosta kandidata za predsednika Srbije kao što su predsednik pokreta „Crno na belo“ i bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić, lider Boško Obradović, Miloš Jovanovića iz NADA,  i drugi, Vučić je rekao da je „dobro da bude što više kandidata, ali da ovde ima mnogo ozbiljnih i onih koji nisu ozbiljni“..

„Miloš Jovanović je ozbiljan čovek, Boško Obradović je rekao ono što svi o sebi misle, samo je on to otvoreno rekao i to je u redu. Mi ćemo kandidovati onog ko bude mogao da pobedi“, naglasio je Vučić, dodajući ironično da veruje da će Vuletić „u vrhu kampanje pristati da ode na poligraf“.

Na pitanje da li predstoje čistke u stranci, on je rekao da to obično sprovode u Demokratskoj stranci iz koje je nastalo deset stranaka.

„Toliko je bilo ličnog animoziteta i ličnih ambicija da nisu mogli jedni sa drugima“, rekao je on.

BONUS VIDEO: RTS i pokušaj dijaloga vlasti i opozicije

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare