Aleksandar Vučić i Anđelko Vučić Foto: Nemanja Jovanović, TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ bs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na to što je njegov otac Anđelko prisustvovao jučerašnjoj "Litiji za spas Srbije"

Anđelko Vučić, otac predsednika Srbije Aleksandra Vučića, učestvovao je u jučerašnjoj „Litiji za spas Srbije“.

Građani koji se protive održavanju Evroprajda, krenuli su juče od Patrijaršije u Beogradu u povorku „Litija za spas Srbije“, koja je okončana skupom ispred Hrama Svetog Save, gde je govor održao patrijarh Srpske pravoslavne crkve, Porfirije.

Pročitajte još...

Među onima koji su prisustvovali litiji organizovanoj zbog najavljene šetnje za Evroprajd, bio je i otac šefa srpske države, Anđelko Vučić. Stariji Vučić nalazio se u prvim redovima tokom govora patrijarha, a uz njega, skupu su pristuvovali i ministar bez portfelja Nenad Popović, proterani ambasador iz Crne Gore, Vladimir Božović i poznati košarkaš Dejan Tomašević.

„Što se tiče mog oca… Ja sam doputovao iz Emirata. Onda mi je neko javio da je on bio tamo. Pozvao sam ga pitao, on je rekao da je bio. Ja njega beskrajno volim, ali da li bih ja bio na tom skupu? Ne, ne bih. I ni sa čim što je izrečeno na tom skupu nisam saglasan. Ni sa jednom jedinom rečju, ni sa samim događajem. Ama baš ni sa čim nisam saglasan“, rekao je predsednik Srbije.

Vučić je rekao da juče bilo 30.000 ljudi na skupu, ali da on nema potrebe da im se dodvorava.

„Čak ni svom ocu ne želim da se dodvoravam“, naveo je on.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare