Vučić o Đukanoviću: Nisam dočekao da tema ne bude Srbija

Politika 15. apr. 202111:15 > 11:45
Podeli:
Aleksandar Vucic
Aleksandar Vučić Foto:TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je s pažnjom gledao izlaganje crnogorskog predsednika Mila Đukanovića i čekao da tema ne bude Srbija. "Nisam ga dočekao", rekao je on tokom obilaska "Torlaka".

Upitan da odgovori na pitanje da li je Srbija direktno umešana u dešavanja u Crnoj Gori, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je s pažnjom gledao nastup crnogorskog predsednika na televiziji.

„Gledao sam hoće li biti i jedan segment u kom se neće govoriti o Srbiji i meni i u kom se neće Srbija i srpski narod optuživati za pećinski nacionalizam. Trudio sam se da dočekam taj deo emisije, ali ga nisam dočekao“, rekao je on, nakon obilaska „Torlaka“.

„Mislio sam da tamo ima neka važnija tema, otvaranje fabrika, bolnica… ali sam shvatio da smo za sve mi krivi. Kada je to tako, onda shvatite da nešto nije u redu sa onima koji takve tvrdnje iznose“, rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, Srbija poštuje Crnu Goru i s njom nema problem, ali ima problem s položajem srpskog naroda i to je baš ono šta je Đukanović pokazao. O tome nećemo da ćutimo, rekao je predsednik Srbije i dodao da očekuje da će premijerka Srrbije pozvati uskoro crnogorskog kolegu s kojim će razgovarati o donaciji vakcina Crnoj Gori.

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 
Facebook
 
Twitter
 
Instagram

Komentari

Vaš komentar