Alerksandar Vučić Foto:TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas posetu Nišavskom okrugu. U Nišu se sastao sa rukovodstvom Ministarstva odbrane i komandnim kadrom Vojske Srbije. Takođe je prisustvovao prikazu rada diviziona top haubica, a onda se obratio građanima. U tom obraćanju se osvrnuo na nastavak protesta i blokada.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nije važno koliko će broj ljudi da bude i nisam ni zainteresovan da govorim o tome. Sve što su tražili ispunili smo jer smo slušali narod. Niti me sada interesuje ko će od političkih protivnika da izađe na ulicu, ne želim da komentarišem“, rekao je on.

Dodao je da ga ne interesuje da bilo šta kaže, i da će 3. aprila narod da odluči. Naglasio je da je narod video da oni brinu, da znju o čemu je reč i da što se političkih protesta tiče da je to sada njihova borba.

Podsećamo, predsednik Vučić „ekspresno“ je naložio povlačenje Zakona o eksproprijaciji, a Skupština je juče izmenila Zakon o referendumu – iako ga je samo nekoliko dana ranije usvojila u izvornom obliku.

Ovo je treća subota kako se blokade glavnih saobraćajnica dešavaju u Srbiji. Nakon ispunjenja primarnih ciljeva, protest se ove nedelje nastavlja sa novim zahtevom: potpunom zabranom Rio Tinta u Srbiji.

BONUS VIDEO: Meštani Gornjih Nedeljica – poruka Vučiću

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare