Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je danas vrlo slikovito objašnjenje zašto su mu "odvratni" svi koji govore o Evroprajdu.

Govoreći o održavanju Evroprajda u Beogradu i najavama da bi mogao biti otkazan, Vučić je rekao da nam je najlakše pričati o glupostima.

„Ne cenim mnogo ni one koje govore za Evroprajd, ni one koji govore protiv njega. Odvratni su mi i jedni drugi. Samo gledaju kako da stave teret na leđa svojoj državi. Grozni su mi i oni koji bi da tukući pedera pored sebe da se bore protiv pedera u sebi, kao i oni koji bi nešto da hvališu, a ne razmišljaju o tome kakve sve probleme ima država Srbija i šta joj je sve u ovom trenutku natovareno na vrat. Ovo sam pesnički rekao jer nikoga ne želim da uvredim. Meni ne smetaju ni homoseksualci, ni ovakvi, ni onakvi. Svako ima svoj život, nek radi šta hoće u svoja četiri zida. A što u to mešate državu? A što se vi ne sklonite taj jedan dan, nemojte da lažete više da će sedam dana da traje taj skup“, rekao je Vučić i dodao:

„Pa da bismo pričali o glupostima, da ne bismo pričali o tome šta ćemo sa strujom, šta ćemo sa naftom, od 1. novembra nema više ruske nafte za nas, mi smo pod sankcijama. Da ne bismo pričali o gasu, o mazutu i uglju… Samo pričamo o glupostima, jer nam je najlakše da pričamo o glupostima, jer to najbolje znamo i u kafani da radimo, gde nema nikakve odgovornosti“, rekao je Vučić danas nakon razgovora sa Srbima sa KiM.

BONUS VIDEO: Šetnja protiv Evroprajda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare