Foto: Printscreen/TvHappy

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da ne veruje da je Nebojša Stefanović učestvovao u rušenju stranke, ali da su drugi zainteresovani za to. On je promene u stranci ocenio kao neminovne, ali i izrazio bojazan da se SNS pretvori u Demokratsku stranku.

„Zaista ne verujem da je Nebojša (Stefanović) u tome učestvovao, ali ima onih koji žele da sruše SNS. Ne kažem da su to Amerikanci uvek, da se ne lažemo, zašto nekome treba jaka Srbija?“, rekao je on na TV Hepi.

Zato je, kako kaže, važno sve ono što se dešavalo u SNS-u i što su ljudi pušteni da govore šta misle, „bez ijednog pritiska i bez ikakvog naloga što u malo kojoj partiji ovde može da se desi“.

Upitan zašto Stefanović još nije saslušan za prisluškivanje, što forsiraju pojedini mediji, Vučić  je rekao da bi „oni da njihova partija i novine odlučuju kad će ko da bude saslušan“.

„Ne znaju ništa o institucijama. Na Nebojši je da pokaže marljivost i koliko želi da se bori za Srbiju, kao i odanost svojoj zemlji i političkoj stranci kojoj pripada“, istakao je Vučić.

Prema njegovim rečima, promene u SNS su neminovne.

„Moraju da dođu mlađi ljudi. Ne smemo da se pretvorimo u Demokratsku stranku i izmišljenje stranke koje su nastale posle njih“, rekao je Vučić.

On je rekao da se nasmejao kada su počeli da hvale Vesića.

„Sad im je Vesić dobar, jer se pojavio Šapić i on im više smeta.  Vesić je vredan i dosta radi za stranku“, naveo je lider SNS-a.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare