Foto: Printscreen/Tv Happy

Više

Pročitajte još...

Sef države, koji je “totalno drukčiji od drugih”, po ko zna koji put se građanima predstavio kao osoba koja mnogo radi i kojoj je samo Srbija i njen napredak u glavi.

Stoga, oni koji su propustili gostovanje predsednika Vučića na televiziji Hepi nemaju za čim da žale, s obzirom na to se ništa epohalno nije moglo čuti u njegovoj sat i kusur vremena dugoj tiradi. Bio je to još jedan televizijski nastup koji je pratio red samopromocije, red Đilasa i ostalih “secikesa” iz opozicije “koji nijednu bolnicu nisu podigli” i red novih obećanja i proročanstava.

Ipak, imajući u vidu činjenicu da se Vučić veoma često susretao sa Marićem poslednjih godina, iako “retko gostuje po televizijama”, došlo je do rađanja jednog specifičnog odnosa između njih dvojice, zbog čega je predsednik imao potrebu da se otvori pred svojim domaćinom.

Šef države je rekao svom Mariću da “nije lažov i neko ko obmanjuje ljude”, jer je svestan da njegov domaćin ne dovodi baš svakoga u svoje emisije. Poput pravog domaćina, Marić nije želeo da uvredi svog gosta i da ga podseti na neke ranije izjave, poput one “pobedićemo koronu za 20 dana” ili čuvenog demantija da “da niko nije rekao najsmešniji virus”.

Kad su utvrdili da predsednik nije lažov, komunikacija je podignuta na viši stupanj, pa je posle laganja, Vučić je istakao i da nikada ništa nije ukrao, jer “ko ne laže, taj i ne krade”.

“Ja ne kradem. Ne pljačkam ništa. Ne drogiram se, ne pušim, ne pijem kafu. Ja sam težak čovek”, sipao je iskrenost lider naprednjaka, dok je Marić ponosno klimao glavom.

Priča o porocima i strastima se tu ipak nije završila. Kad je na red došlo pitanje konzumacije alkohola, predsednik je imao nešto da prizna.

“Ja popijem, ali me nikada pijanog niste videli”, poručio je Vučić.

I istine radi, niko ga nije video pijanog za ona tri puta u životu kad je preterao sa alkoholom- kad je Zvezda postala prvak Evrope, kad je ubijen Slavko Ćuruvija i kad je ubijen Zoran Đinđić.

“Molim ljude da znaju da je srpska vinaraska industrija najbolja u regionu. U to se razumem. Ja svakog dana popijem po neku čašu vina, svakog dana. Nikad ne prođe nijedan dan da preskočim. Time se hvalim, ne stidim se. To mi pomaže i u radu i u koncentarciji, ne znam kako, a ni nema veze”, opisao je Vučić.

Pročitajte još...

Kad je došla na red priča o vakcinaciji, Marić je upitao predsednika da li će biti maneken kineske vakcine, odnosno da li će primiti vakcinu koju pošalje “brat Si”.

Na ovo važno pitanje Vučić je imao jednostavan i kratak odgovor:

“Ja nisam maneken”.

Imao je predsednik nameru da nastavi sa isticanjem svojih osobina, odnosno sa pričom šta jeste, a šta nije sve bio u životu, međutim, Marićeva pomoćnica u “Ćirilici”, postavljena da spreči ovu dvojicu da se zapričaju do ponoći, upozorila da slede “Parovi” i da je dosta za ovaj put. Druženje je time prekinuto znatno ranije nego što su su to želela dva dobra druga – Vučić i Marić. Do nekog sledećeg viđanja, možda i uz čašu vina, gledaocima i građanima Srbije ostaje da prate i žive rijaliti program.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram