Aleksandar Vučić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je i formalno započeo drugi mandat na Andrićevom vencu, a u Službenom glasniku objavljeno je ko su članovi njegovog tima - generalni sekretar, pet savetnika i šef kabineta.

Funkciju savetnika za saradnju sa medijima i dalje će obavljati Suzana Vasiljević, koja je jedan od njegovih najbližih saradnika otkako je došao na vlast.

Suzana Vasiljević Foto: insajder.net

Ona je i članica Nadzornog odbora Er Srbije, članica Saveta Fakulteta dramskih umetnosti, članica Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije, a krajem aprila prošle godine postavljena je i za članicu Upravnog odbora Beogradske filharmonije.

Po pitanju spoljne politike Vučića savetuje Tatjana Jović, dok je za savetnika za politička pitanja i odnose sa osobama sa invaliditetom imenovan Nenad Mihailović.

U timu Aleksandra Vučića i dalje će biti Milorad Veljović, koji će ostati na mestu savetnika za bezbednost, dok je Verica Lazić, bivša direktorka RFZO, savetnica predsednika za socijalna i zdravstvena pitanja.

Foto: N1

Funkciju generalnog sekretara i ubuduće će obavljati Suzana Paunović, dok je za šefa kabineta ponovo imenovan Ivica Kojić.

BONUS VIDEO Samo Dačić ne tapše, dok ga Vučić ne pogleda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar