Vučić gledao video Nova.rs, pa se izvinio zbog „moše“ poslaniku

Politika 18. sep. 202113:14 > 13:35
Podeli:

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, uputio je danas izvinjenje Nenadu Stevandiću, poslanik u BiH i lideru Ujedinjene Srpske, zbog toga što je, kako kaže, napravio gaf i nije primetio da mu pružio ruku prilikom proslave Dana srpskog jedinstva.

Proslavi, koja je održana Savskom trgu u Beogradu, prisustvovao je ceo državni vrh Srbije i rukovodstvo Republike Srpske, a malu neprijatnost doživeo je Nenad Stevandić, poslanik u BiH i lider Ujedinjene Srpske. Na njegovu pruženu ruku, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije odgovorio.Svečanost se održavala ispred spomenika Stefanu Nemanji. Tamo su se „postrojili“ članovi visoke delegacije Republike Srpske, među kojima je bio i Stevandić.

Pročitajte još...

U trenutku kad im je prišao predsednik Srbije, rukovao se sa članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, predsednicom RS Željkom Cvinajović i premijerom Radovanom Viškovićem. Međutim, kad je došao red na Nenada Stevandića, Vučić je samo mahnuo, tako da je njegova ispružena ruka ostala bez stiska.

Vučić je danas izjavio da nije imao lošu nameru i uputio je izvinjenje Stevandiću.

“Želim da se izvinim gospodinu Stevandiću iz Republike Srpske. Objavili su snimak gde sam tobože izbegao da se rukujem s njim, a prosto niti sam video, samo sam spustio levu ruku. Izvinjavam se tom dobrom čoveku iz Banja Luke, prosto to je moj gaf i moja greška”, istakao je Vučić.

BONUS VIDEO Vučić: Odoh ja sam Viktorom na jedno lepo mesto

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar