Foto: TANJUG/ INSTAGRAM "BUDUCNOSTSRBIJEAV"/ nr

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je iz Abu Dabija u zvaničnu posetu Bahreinu, a na aerodromu u Manami su ga dočekali ministar spoljnih poslova Abdulatif bin Rašid Alzijani i guverner Salman bin Isa bin Hindi al Manai-Muharak.

Vučić je na Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“ objavio fotografije po dolasku u Bahrein, uz naglasak da su im domaćini priredili veličanstven doček.

On je po dolasku u Manamu, glavni grad Bahreina, rekao da se raduje uspostavljanju bliske saradnje između Srbije i te zemlje.

„Stigli smo u Bahrein. Veličanstven doček su nam priredili naši domaćini. Radujem se susretu sa Njegovim veličanstvom kraljem Hamadom i uspostavljanju bliske saradnje između Srbije i Bahreina“, poručio je predsednik.

Predsednik Vučić je rekao da je obaveza Srbije da gradi prijateljstva širom sveta i stvara najbolje odnose sa drugim narodima i zemljama.

Vučić je istakao “da je to je jedina politika u potpunom interesu građana Srbije“.

Vučić će sutra razgovarati sa kraljem Bahreina Hamadom bin Isom al Kalifom, a kasnije u toku dana i sa predstavnicima Odbora za privredni razvoj Bahreina i Državnim investicionim fondom.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare