Aleksandar Vučić Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da baš želi da učestvuje u izbornoj kampanji u Srbiji, iako su sve relevantne organizacije podvukla da je u pitanju funkcionerska kampanja. Vučić koji boravi na Pariskom mirovnom forumu poručio je da se nada da će do kraja godine u Beograd doći predsednik Francuske Emanuel Makron.

„Baš hoću da učestvujem u kampanji, ne u inat njima (opoziciji), iako bih voleo makar jedan dan da radim u inat njima. Ali ne zbog toga, nego da oni ne bi uništili Srbiju za jedan dan, kao onda kada su uradili između 2004. i 2006. godine. Pre toga ubijen je premijer, posle je bilo Kosovo, takva je Srbija bila. Ja sam nepomenik, đubre, ludak, majmunov brat, Šešeljev sin, pa mene ćete tako najlakše da pobedite. Želim im uspeh i da lakše pobede. A da li će, to ćemo videti“, rekao je Vučić na konferenciji za medije u Parizu.

On je najavio da će večeras imati dug sastanak sa francuskim predsednikom i poručio kako se nada da će Emanuel Makron do kraja godine doći u Srbiju.

Osim toga, Vučić je našao vremena i da govori o izborima u Srbiji. Ujedno, odgovorio je i profesoru Ratku Ristiću, kom je rekao da je ukrao pare.

„Stručnjak što je krao pare od države… On je po sebi urbanistička lepota, posebno po tome koliko je para od države… Kakva istraživanja javnog mnenja… To je onaj što je trpao vodu u cepi, pa kada mu je propao svaki dinar, onda gleda gde još može da uzme. Ne mogu zaista da pričam o tome“, rekao je Vučić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare