Foto: TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/; medija centar beograd

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parovć kaže da bi se trenutna pozicija Srbije oko Кosova i Metohije matematički mogla opisati formulom po kojoj Vučić 99 odsto šalje, a 100 odsto ne šalje vojsku na Кosovo.

„Ako bi trebalo matematički opisati trenutnu poziciju Srbije oko Кosova i Metohije, onda bi formula po kojoj Vučić 99 odsto šalje, a 100 odsto ne šalje vojsku na Кosovo bila najtačnija. A suština čitave igre sa zloupotrebom vojske i patriotskih osećanja većina građana Srbije je u tome što su se pojavila nerazumevanja u partnerstvu Vučića sa Zvonkom Veselinovićem i Milanom Radoičićem“, kaže Parović i dodaje:

„Zbog toga barikade na severu Кosmeta služe da bi dvojac kontroverznih biznismena otvorio nezavisnu liniju pregovora sa stranim faktorom. Ovo se naravno Vučiću nimalo ne dopada i otuda vojskom pokušava da istom tom stranom faktoru poruči da je i on spreman da izazove veliku krizu. Sve u svemu, Srbi na КiM su taoci ovakvih ljudi, a Srbija i srpski nacionalni interes su ugroženi samom činjenicom ko su nam zastupnici. Otuda nema rešenja za bilo koji problem u zemlji dok ne bude srušena ova kriminalizovana i korumpirana vlast koja je uzrok svih izdaja, poskupljenja i zagađenja“.

BONUS VIDEO: Vučić o podnošenju zahteva da se vrate srpska vojska i policija na Kosovo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar