Podeli
Boško Obradović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Članica Predsedništva pokreta Dveri Ivana Stojanović pozvala je danas gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića da se izvini zbog, kako navodi, uvreda koje je izneo na račun predsednika tog pokreta Boška Obradovića i zapretila mu tužbom.

U pisanoj izjavi Stojanović navodi da je Vučević na svom tviter nalogu napisao da traži “hitno psihijatrijsko veštačenje Obradovića i članova njegove fašističke organizacije kako bi se utvrdilo kakve mentalne bolesti imaju”.

Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

“(Vučević da se) javno izvini kako ga ne bismo tužili za povredu ugleda i časti, jer je sudskom presudom protiv (predsednika Srbije Aleksandra) Vučića utvrdjeno da su to samo laži”, navela je ona.

Prvostepenom presudom Osnovnog suda u Beogradu Vučić je proglašen krivim zbog povrede časti Obradovića i naloženo mu je da plati kaznu od 200.000 dinara.

“Očekujem da se srpsko sudstvo posle ove presude oslobodi pritiska koji na nju vrši aktuelna vlast i da smelije krene u borbu protiv kriminala i korupcije koje izjeda naše društvo”, dodala je ona.

Komentari

Vaš komentar