Foto: Printscreen/RTS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je u četvrtak u 21 sat gost emisije "Četvrtkom u 9", na Radio televiziji Srbije (RTS). Ne bi to ništa bilo čudno, budući da predsednik često gostuje na televizijama i "razgovara" sa voditeljima, ali sinoć se desio jedan interesantan momenat. Naime, voditeljka Nada Gogić je tokom emisije rekla da je Vučić "naručio politička pitanja", da bi je on brže bolje prekinuo, te rekao, "da on nikakva pitanja nije naručio".

Voditeljka Nada Gogić je kada su stigli do političkih pitanja, najavila to na zanimljiv način:

„Kad ste već naručili politička pitanja, da se ovaj…“, krenula je Gogić, nakon čega je Vučić munjevito reagovao:

„Nisam ja Vama naručio nijedno pitanje, što bi bilo fer da kažete“, odgovorio je predsednik Srbije.

Nakon emisije, snimak se proširio društvenim mrežama, a mi izdvajamo neke od reakcija građana.

„Nije nista naručio, a sve što ga pita vadi šest fascikli“, „Ova više neće raditi intervjue“, „Slučaj ili namera pitanje je sad“, samo su neki od komentara građana na društvenoj mreži Tviter.

Podsetimo, izjave predsednika Srbije poslednjih nekoliko dana privukle su veliku pažnju građana. Vučić je u svom gostovanju uspeo da „prigrabi“ za sebe slavu kada je u pitanju mala Anika, devojčica za čije lečenje je prikupljena pomoć, a za koju je rekao da je i on zaslužan.

Foto: Promo/Printscreen/RTS

„Mi smo sad ušli u ceo proces, ja sam lično razgovarao telefonom s majkom male Anike, mi smo rekli da ćemo da dopunimo novac koji je nedostajući i tako dalje. Hoću da se zahvalim mađarskoj vladi, sjajni su bili i Petar Siarto i ceo Orbanov tim, koji su rekli da će ako zafali novca i njihova vlada da dopuni – rekao je Vučić i iskoristio priliku da se pohvali još jednom.

Takođe, pažnju javnosti privukao je i kada je rekao da je intervju proslavljene srpske glumice Jelisavete Seke Sablić bio „čisto politički“.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović/Arhiva

„Ali, izašao je njen čisto politički intervju. Ni sa jednom rečenicom se ne bih saglasio“ rekao je Vučić.

Ovu Vučićevu izjavu, Seka Sablić je prokomentarisala za Nova.rs. Šta je rekla naša proslavljena glumica pročitajte u odvojenoj vesti.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare