Vladimir Gajić Milan Antonijević Foto:FoNet/Milica Vučković/Ivan Dinić/Nova.rs

Narodni poslanik Vladimir Gajić zapretio je pravniku za ljudska prava Milanu Antonijeviću. On mu je na društvenoj mreži Tviter napisao da će da "popije šljagu".

Pretnje batinama stigle su nakon što je Antonijević na Tviteru objavio, a potom obrisao, da Gajićeva deca žive u Berlinu.

PROČITAJTE JOŠ

Antonijević je objavio skrinšot na kojem se vidi da je Gajić lajkovao spot Gazproma na ovoj društvenoj mreži. U spotu se preti da će biti hladna zima u Evropi. Potom je dodao svoj komentar.

„Vlado, crni sine, zašto svojoj porodici i deci koja ti žive u Berlinu želiš da se smrzavaju zbog ludaka koji gasom ucenjuje Evropu dok pokušava da osvoji Ukrajinu?“.

Gajić mu je potom odgovorio.

„Ko je tebe ovlastio da pišeš o tome gde žive moja deca? Ti si kao pravnik? Računaj da ćeš za ovo da popiješ šljagu prvom prilikom, nemam toleranciju za takve stvari. A predlažem ti da odmah obrišeš tvit“, napisao je Gajić.

Antonijević je nakon ove pretnje zapravo i obrisao svoj inicijalni tvit. Skrinšot prilažemo u nastavku teksta.

Foto:Screenshot/Twitter

„Iz poštovanja prema tvojoj porodici brišem, a ti zaista prelaziš granice sa stvarima kojima se raduješ i koje podržavaš“, dodao je potom Antonijević na obrisani tvit.

„To koliko je poštuješ sam sada mogao da vidim“, odgovorio je Gajić.

„Radiš javni posao, tako da i sam znaš da si, kao što ti nalažu presude Evropskog suda za ljudska prava, pristao na veću javnost tvog privatnog života, a činjenica da ti porodica živi i radi u EU jeste relevantna i ni na koji način ih ne ugrožava. Isto je i sa Sputnjik Ljubinkom“, dodao je Antonijević.

Foto: Printscreen / Twitter

BONUS VIDEO: Utisak Nedelje: gosti Vuk Jeremić, Dušan Milenković i Milan Antonijević

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare