Milica Đurđević Stamenkovski Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

"Verujte da sam razmišljala više o Zeti i Raški", poručila je predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski na Tviteru, nakon što se pojavila lažna vest da se porodila i da je deci dala imena Kosovo i Metohija.

„Pojavila se lažna vest: „Porodila se Milica Zavetnica, dala deci imena Кosovo i Metohija“. Verujte da sam više razmišljala o Zeti i Raški, ali pošto su momci, moraćemo drugačije. U svakom slučaju, Brisel i Berlin neće biti“, navela je Đurđević Stamenkovski na Tviteru.

Podsetimo, na društvenim mrežama se danas pojavila lažna vest „Milica Zavetnica se porodila, dala deci imena Кosovo i Metohija“. Reč je o fotomontaži, tako da izgleda da je vest objavljena na portalu Nova.rs.

Tim povodom Stamenkovski je rekla:

„Iz Nove su me kontaktirali i potvrdili da lažna vest nije potekla od njih, te da je u pitanju fotomontaža. Pretpostavljam da je možda u pitanju nečiji pokušaj da se našali i nemam problem sa tim, ako nekome to uveseljava trenutak u ovom vremenu opšte zabrinutosti, ne zameram. Ali pozivam da se povede računa ubuduće, jer nekada i šale proizvode lanac dezinformacija i lažnih vesti, a to sve skupa najčešće ima određene posledice. Da ne govorim o tome koliko sam danas poziva i poruka dobila ovim povodom. Takođe, pozivam sve, da ne vrše pritisak na Nova.rs ovim povodom, jer su me uverili da dezinformacija nije potekla od njih“, naglasila je ona.

BONUS VIDEO: Milica Zavetnica o prebegu pet članova njene stranke u redove SNS

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar