Nakon neverovatnih pritisaka kojima smo, kako tvrdi predsednik, izloženi prethodnih dana, nije mu preostalo ništa drugo nego da se nakon brojnih stranih zavničnika - obrati bogu.

„Svakoga dana će biti sve teže, samo se nadam da prestane rat u Ukrajini. Boga molim, ja sam išao nekoliko puta godišnje u ckrvu, sad više ne znam šta da radim, da idem svaki dan da se Bogu molim da nam nešto pomogne, jer ovo nema veze sa nama.“, rekao je predsednik zabrinuto i dodao da cena uglja ide u nebesa, dok je dinar stabilan.

Podsetimo, predsednik je izjavio da Srbija pruža punu podršku teritorijalnom integritetu Ukrajine i smatra pogrešnim njeno kršenje, ali da neće uvesti sankcije Rusiji.

PROČITAJTE JOŠ

Srbija će se prilikom razmatranja zahteva o sankcijama Rusiji voditi isključivo svojim interesima, a njen vitalni interes trenutno nije uvođenje sankcija nijednoj državi, rekao je Vučić.

Srbija je, naveo je, bila suočena s kontradiktornostima i pritiscima, ali je „uprkos tome odluka doneta trezveno, hladne glave u najboljem interesu Srbije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare