Goran Vesic
Goran Vesić pravi palačinke Foto:Screenshot/TikTok/sicve011/Instagram/vesicg

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda i angažovani tiktoker, pokazao je da ima jš talenata, osim onih sa kojima smo se do sada upoznali. Na društvenim mrežama pohvalio se veštinom koja je neophodna svakom čoveku koji vodi jedan veliki grad - pečenjem palačinki.

POGLEDAJTE JOŠ:

Iako smo mnogo puta do sada svedočili Vesićevim talentima, poput raskopavanja ulica, „uređivanja parkova“, naručivanja spomenika, nedavno i brige za vazduh nakon požara na deponiji u Vinči, odgovornog vođenja glavnog grada, pokazao je da ipak nije samo zamenik gradonačelnika i poznati tiktoker, već i kuvar.

Sigurno da briga o Beogradu iziskuje mnogo vremena, pažnje i živaca, ali neophodno je pronaći vremena i za mala zadovoljstva, poput onog koje je demonstrirao Goran Vesić.

Naime, on je svakim danom sve aktivniji na društvenim mrežama, pa su obožavaoci njegovog lika i dela danas imali prlike da vide kako pravi hranu za zaposlene u Starom dvoru, što kaže da čini svakog meseca. Na meniju su bile palačinke u šatou.

@sicve011

#beograd #gradbeograd #belgrade #serbia #srbija #srbijatiktok #cooking #cookingtiktok #pancakes #cookinghacks #balkantiktok #chef #kuvanje #dessert

♬ original sound – Goran Vesić

„Svakog meseca, jedno popodne, u restoranu Skupštine grada Beograda pripremam hranu za ljude koji tu rade. Danas sam spremao čuvene palačinke u šatou čiji recept naši kuvari ljubomorno čuvaju oko pola veka od kada je tajnu donela iz Pariza u Beograd naša umetnica Olivera Katarina. Pripremao sam skoro sve osim tajnog sastojka koji je ubacio kuvar Ivan, a koji ove palačinke čini magičnim. Palačinke u šatou iz Skupštine grada Beograda najbolje su na svetu!“, pohvalio se zamenik gradonačelnika Beograda.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare