Poslanik poslaničke grupe Zajedno - Moramo Aleksandar Jovanović Ćuta rekao je Marku Atlagiću iz SNS da je otrovniji od sumporne kiseline Rio Tinta.

Jovanović je na današnjoj sednici Skupštine Srbije imao niz zamerki na način na koji se zakazuju sednice Skupštine Srbije. Po hitnom postupku, dan ranije, tako da poslanici opozicije ne mogu da predaju svoje predloge za dopunu dnevnog reda. On je pitao predsedavajućeg Vladimira Orlića dokle misli da krši poslovnik i hoće li biti neke redovne sednice.

„U čemu je problem? Čega se plašite? Kad ćete dozvoliti narodnim poslanicima da u redovnoj proceduri predlažu zakone koji se tiču svakodnevnog života građana? Ok, znamo s kim imamo posla, teramo dalje. Hoću da pitam predsednika opštine Vlasotince Bratislav Petrovića šta je potpisao kad je potpisao za malu hidroelektranu? Da li je svestan da se za to odgovara krivično? Veliki pozdrav za meštane sela Dadinci koji već četvrti dan i noć brane svoju reku od ludaka koji hoće da stave sebi milione u džepove. Hoću da šitam ministarku Đedović šta traži katastar malih hidroelektrana na sajtu Ministarstva? Da li mislite stavrno da nastavite sa tom zločinačkom akcijom pakovanja reka u cevi? Pitanje za Irenu Vujović koliko košta ta Rupska reka i sve što živi u njoj? Pitanje je i gde su ministri? Kome mi postavljamo pitanja ovde? Od vas 25 nema nijednog, pa sram vas bilo. Imaćete pobunu drugari na ulici, možete da me gledate koliko hoćete“, rekao je Jovanović i dodao:

„Ko ste vi da nam ukinete pravo da govorimo“, rekao je Jovanović Vladimiru Orliću, a nakon što mu je poslanik SNS Marko Atlagić dobacivao, dodao:

„Samo vi gospodine Atlagiću radite svoj posao, vi ste otrovniji od sumporne kiseline Rio Tinta. Samo nastavite. Ako budete tako nastavili prekinućemo rad Skupštine. Vi ste ovde da sprečavate da se čuje narodna volja“, rekao je Jovanović.

BONUS VIDEO: Ćuta se žali da ga seksualno uznemiravanju Atlagić i Rističević

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar