Foto: Nova.rs video

Čitalac Nova.rs poslao nam je snimak građana, za koje tvrdi da su navijači sa Bežanijske kose, koji su sinoć palili baklje i vatromet. Čitalac, koji je želeo da ostane anoniman ušao je u verbalni sukob sa jednom od osoba koje su palile baklje, srećom do većeg incidenta nije došlo.

Na snimku se vidi desetak muškaraca, uglavnom prikrivenih lica, kako se okupljaju uoči paljenja baklji i vatrometra.

Čitalac, koji ih je snimao, ušao je u verbalni sukob sa jednim od njih.

„Šta me snimaš“, pitao je našeg čitaoca muškarac sa maskom na licu, a potom je usledilo verbalno koškanje koje se srećom završilo bez ozbiljnijeg sukoba.

Drugo veče za redom pristalice SNS organizuju bakljade širom Srbije, na krovovima zgrada. Nova.rs uputila je pitanja nadležnim institucijama kako su oni došli do dozvola za kretanje. Međutim, odgovor još uvek nismo dobili.

Ovo nije jedini primer „građanske neposlušnosti“. Stanari jedne stambene jedinice u Novom Sadu prijavili su u četvrtak veče policiji pristalice SNS zbog toga što su na njihovom krovu napravili bakljadu, tvrdeći da oni nisu stanari njihove zgrade, dok je u beogradskom naselju Karaburma, grupa građana rešila da izbaci iz svoje zgrade simpatizere SNS.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare