Goran Vesić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Gostujući na televiziji Pink, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ispričao je svoju "najveću glupost" iz detinjstva, kad je, kako kaže, nakon jedne pobede svog omiljenog kluba, Crvene Zvezde, skinuo sa škole državnu zastavu i umesto nje postavio svog omiljenog kluba.

Zamenik gradonačelnika ispričao je da je tokom školskih dana bio toliko nestašan da je jednom prilikom morao da interveniše psiholog.

сићВе мангуп from serbia

„Najveća glupost iz detinjstva je bila kad je Zvezda jednom pobedila u nekoj utakmici, više se i ne sećam kojoj. Ja sam se tokom noći popeo na školu i okačio zastavu Crvene Zvezde. To bi sve bilo u redu da ja nisam skinuo državnu zastavu. I onda su me pozvali kod direktora škole i kod psihologa. Nisam razumeo šta tada to znači“, opisao je Vesić.

Pročitajte još...

Nestašluk ili kako je to Vesić opisao „najveća glupost iz detinjstva“, mogla bi se opravdati nezrelim dobom i mladalačkim zanosom i sudeći po onome šta je sve zamenik gradonačelnik radio u kasnijim, zrelim godinama, na nekim važnim funkcijama, deluje kao bezazleni incident i najmanja glupost koju je napravio.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram