Foto: NOVA S

Gost večerašnje emisije "Među nama" bio je Veljko Lalić, urednik Nedeljnika, a sa Radom Đurić razgovarao je o saslušanju lidera Dveri Boška Obradovića, predstojećim izborima i Crnoj Gori.

Na pitanje Rade Đurić, kako komentariše današnje saslušanje Boška Obradovića, Lalić je rekao:

„Boško Obradović je bio tema, i naravno da je on kao čovek koji je štrajkovao glađu, okupirao medije ili Demokratska stranka o kojoj tri godine niko ništa ne priča, a sad ima neke lomove unutar stranke. Tako da, Boško Obradović voli da koristi to, pa je završio utiskom, nekim preobraženjem koje je on sad doživeo i ostalo. Ovaj slučaj je meni zanimjliv iz nekoliko aspekata. Mi svi treba svi ubvek da podržimo da tužilaštvo radi svoj posao, to je jedna floskula o kojoj mi stalno pričamo“, rekao je Lalić.

Rada Đurić osvrnula se i na to što posle Crne Gore, građani Srbije ne mogu ni u Hrvatsku. Naime, premijer Andrej Plenković najavio je otvaranje granica za zemlje koje imaju istu ili sličnu epidemiološku situaciju poput Hrvatske, što isključuje Srbiju, tako da nam posle Crne Gore, i ova susedna zemlja zatvara vrata. Lalić  na to kaže „da živimo rijaliti, i jednu tabloidnu stvarnost“.

„Ljudi, nije fer. Crna Gora je rekla da će pustiti ispod 25 odsto. Dajte samo činjenice pre nego što zamutite“, rekao je on.

O čemu je još Veljko Lalić govorio pogledajte u video snimku:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar