Bojan Kostić; Foto: infovranjske.rs

Gradski većnik za finansije u Vranju Bojan Kostić kažnjen je 86 puta od početka 2018. do januara 2023. godine za neplaćanje parking mesta na obeleženim mestima.

Kostić (ili neko iz njegove porodice / prim.aut.) nije platio parking mesto 30 puta samo u 2022. godini, piše portal Info vranjske.

Većnik za finansije uglavnom je uredno izmirivao dugove prema Parking serviru, pokazuju zvanična dokumenta Parking Servisa, do kojih je portal došao Zahtevom za pristup informacijama o javnog značaja.

Pročitajte još:

Kako portal podseća, Kostić kao član Gradskog veća zarađuje 102.745,83 dinara, što je više za 60.000 dinara od Republičkog minimalca u Srbiji.

Ukoliko, samo za primer, uzmemo da je većnik sve kazne platio odjednom, Kostiću bi do kraja meseca ostalo 16.754,83 dinara od „gradske“ plate.

Na sreću Kostića, dodaje portal, ostaje mu još jedna plata, iz članstva u Nadzornom odboru HIP – Petrohemija. Podsećanja radi, Kostić je tu funkciju izabran 22. juna, 2021. godine, u periodu od četiri godine.

Najskuplja mesečna karta iznosi 3.000 dinara, dok je cena godišnje karta za fizička lica u crvenoj i žutoj zoni 35.000 dinara.

BONUS VIDEO Širi se naplata parkinga na ulicama Čačka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar