Vladimir Obradović, Dobrica Veselinović Srbija protiv nasilja predaje listu Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Koalicija "Srbija protiv nasilja" predala je danas potpise za kandidaturu na izborima u Beogradu. No konferenciji za medije obratili su se nosioci liste u Beogradu Vladimir Obradović i Dobrica Veselinović koji su poručili da su promene počele.

„Promena je počela. Pred nama je poslednji trenutak da svi zajedno oblikujemo sliku grada. Pozivam sve građane da budu deo promena, da gradimo mostove, a ne zidove. Jedino ako se uzdignemo iznad razlika. To je naš dom. To je mesto gde smo odrastali, gde nam žive prijatelji, porodica, komšije Glasajmo za Dobricu, Milu, Pavla, Đorđa. Za ljude koji čuju svoj grad, koji ne daju obećanja, već ostvaruju rezultate. Zahvaljujujem se građanima koji su potpisali ovu listu“, rekao je kandidat za gradonačelnika Beograda Vladimir Obradović.

Vladimir Obradović i Dobrica Veselinović, Srbija protiv nasilja predaje listu Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Prisutnima se obratio i Dobrica Veselinović nosilac beogradske liste “Srbija protiv nasilja” i tom prilikom je rekao da zaslužujemo Srbiju bez nasilja.

„Pre godinu i po dana smo došli tramvajem da podnesemo jednu zeleno-levu listu, a danas smo u mnogo većem broju kao koalicija “Srbija protiv nasilja” došli da podnesemo beogradsku listu koja će ostvariti pobedu na izborima 17.decembra. Politika koju mi kandidujemo je politika Srbije bez nasilja, bez korupcije i politika Srbije u kojoj se borimo protiv narastajućih društveno-ekonomskih nejednakosti. Beograd kakav ja vidim je grad u kome nema nasilja u školama, na ulicama i u kome za svako dete ima mesta u vrtiću“ poručio je Veselinović.

Vladimir Obradović, Mila Popović, Đorđe Miketić, Mića Berić, Srbija protiv nasilja predaje listu Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Opozicija okupljena oko koalicije „Srbija protiv nasilja“ predaje danas potpise Gradskog izbornoj komisija za kandidovanje na izborima 17. decembra.

Nova.rs. objavila je kompletan spisak kandidata za odbornike u Beogradu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar