Foto: Ivan Dinić/Nova.rs

U najnovijoj emisiji "Utisak nedelje", gosti Olje Bećković bili su potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, lider Nove stranke Zoran Živković, i Dobrica Veselinović iz Inicijative "Ne davimo Beograd".

Gosti su sa autorkom i vodieteljkom emisije Oljom Bećković, konstatovali da su se posle dva meseca epidemije koronavirusa političke okolnosti u zemlji promenile nagore.

Marinika Tepić rekla je da opozicija preispituje svoje delovanje u tim novim okolnostima kako zajedno sa građanima da pronađe – vakcinu protiv Aleksandra Vučića.

Olja Bećković upitala je da li smo pobedili virus pa se ukida vanredno stanje ili gubimo strpljenje da čekamo izbore, gosti su zaključili „da vanredno stanje živimo već osam godina“.

Predsednik Nove stranke Zoran Živković rekao je da Vučiću ne treba ništa verovati, te dodao da se prikriva i broj umrlih od koronavirusa.

Dobrica Veselinović iz „Ne davimo Beograd“ rekao je u “Utisku nedelje” da ta Inicijativa preispituje odluku o bojkotu izbora jer su uslovi gori nego pre dva meseca, ali da da predstoji dijalog sa građanima i da odluka o izlasku na izbore još nije doneta.

Celu emisiju pogledajte u video snimku: