Utisak nedelje - Trifunović, Vukadinović, Radulović
Foto: Nova S

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović i predsednik Dosta je Bilo Saša Radulović žestoko su se raspravljali u emisiji "Utisak nedelje" oko toga ko je za koga prikupljao potpise za predstojeće parlamentarne izbore.

U emisiji se povela diskusija da li je tačno da je jedini način da stranke skupe 10.000 potpisa potrebnih za učestvovanje na izborima da im pomogne Aleksandar Vučić.

Radulović je rekao da je Dosta je bilo jedini koji je samostalno skupio potpise, a da je svima ostalima u tome pomogla vlast, na šta je Trifunović burno reagovao. Na pitanje gde je skupljao potpise, Trifunović je odgovorio: “Na ulici, hoćete da vam pokažem snimke. U Kosovskoj 8, Zelenom vencu 2…”.

Radulović je zatim upitao gde je najviše skupio potpisa i na kojoj opštini, ali Trifunović nije znao da mu odgovori. Lider PSG je zatim optužio Radulovića da je danas poslao svoje ljude u RIK da proveravaju njihove potpise.

“Šta ste pronašli tamo?”, upitao je Trifunović, ponovivši da je potpise lično skupljao na ulici i odbacio optužbe da je to za njih ” radio Aleksandar Vučić”.

Pored Trifunovića i Radulovića u “Utisku nedelje” gost je bio i Đorđe Vukadinović urednik “Nove srpske političke misli” i samostalni poslanik u Skupštini Srbije koji je rekao da je bojkot opasno oružje.

“Navodio sam sve slabe tačke, koje sada neki ljudi pominju”, istakao je Vukadinović, dodajući da je izlazak na izbore pod ovakvim uslovima stvar lične procene i osećaja, a za njega “političko poniženje”.

Prema njegovim rečima, u parlament će ući “samo ko Vučiću treba”, a strankama i pokretima koji će učestvovati na izborima, “iako možda imaju najbolju nameru, raduje se samo Vučić”.

Pogledajte najnoviju emisiju:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram