Zatamnjena stakla: Napad na aktiviste Vojvođanskog fronta

Politika 21. jun. 202010:16 > 10:19
Podeli:
Foto:lsv.org.rs

U prostorije Vojvođanskog fronta u Sremskim Karlovcima jutros oko 8 časova upala je grupa nepoznatih huligana, prevrnula stolove i pobacala stvari aktivistima koji su se u tom momentu nalazili unutra, navode iz Lige socijaldemokrata Vojvodine.

O incidentu je obaveštena policija koja je odmah izašla na lice mesta. Huligani nisu skrivali lice pa je jasno da nisu iz Sremskih Karlovaca, navode iz Vojvođanskog fronta.

PROČITAJTE JOŠ

Došli su sa nekoliko vozila zatamnjenih stakala somborskih tablica, urlali su „bežite odavde“ a sto, računare, telefone bacali na aktiviste Vojvođanskog fronta.

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se hitno iskoriste svi mogući resursi i snimci bezbednosnih kamera, da se utvrdi indentitet i procesuiraju počinioci.

Istovremeno, u Kisaču ispred Osnovne škole „Ljudevit Stur“ i biračkog mesta broj 97, na haubi vozila nepoznata lica su brojala novac i plaćali glasanje. Radno telo Republičke izborne komisije se oglasilo nenadležnim i sugerisalo je predsedniku biračkog odbora da zove policiju. Nakon toga su se kupci glasova udaljili.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar