Marinika Tepić i Miroslav Aleksić Foto: Ujedinjeni za pobedu Srbije

Izborna lista "Marinika Tepić - Ujedinjeni za pobedu Srbije" pozvala je danas gradjane da u što većem broju izađu na predstojeće izbore kako bi se u Srbiji zaustavila mržnja i tenzije, poput današnjeg napada na opozicione aktiviste Boleču.

Ta lista je u saopštenju osudila nasilje članova Srpske napredne stranke (SNS) koji su fizički napali aktiviste Stranke slobode i pravde (SSP) u Boleču, prenela je koalicija „Ujedinjeni za pobedu Srbije“.

„Panika SNS je veoma opravdana, naročito u Beogradu gde odbrojavaju poslednje dane svoje osmogodišnje vladavine“, navodi se u saopštenju.

Navedeno je da je „poražavajuća činjenica da su među napadačima uglavnom bili mlađi članovi SNS“, koji su od strane starijih stranačkih kolega i funkcionera godinama učeni mržnji i agresiji prema političkim neistomišljenicima.

„Uprkos svim napadima, koje organizuju kako bi ljude odgovorili od glasanja, ostaćemo istrajni u borbi za pristojnu i ujedinjenu Srbiju“, dodaje se u saopštenju.

Naglašeno je da će u takvoj Srbiji mladi ljudi imati mogućnost da dobro žive od poslova koje zaluže na osnovu znanja, a ne, kako je navedeno, partijskih zasluga zbog prebijanja političkih protivnika.

BONUS VIDEO: Marinika Tepić o novoj epizodi Savamale, izazovima u kampanji i planovima posle izbora

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar