Srdjan Milivojevic
Srđan Milivojević Foto:N1

Član Glavnog odobra Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević izjavio je danas da su uhapšeni članovi grupe Veljka Belivuka bili uključeni u svečanost inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića 2017. godine, kada su, kako tvrdi, pred kamerama počinili više krivičnih dela.

Milivojević je pozvao tužilaštvo i policiju da u potpunosti istraže i rasvetle sve kriminalne akcije juče uhapšene grupe, „uključujući tu i njihovu saradnju i veze sa vladajućim režimom o kojima se u javnosti odavno govori“.

„Isti ti ljudi, na dan Vučićevog polaganja predsedničke zakletve, tukli su građane i novinare i uzurpirali policijska ovlašćenja. Po svemu sudeći, zbog svog doprinosa u odbrani vladajućeg režima dobili su i dozvolu da prošire ‘spektar’ svojih kriminalnih aktivnosti, na šta je DS takođe ukazivala više godina“, kazao je Milivojević, a saopštila DS.

„Usluge uhapšene grupe obilato je koristila Srpska napredna stranka tokom (SNS) izborne kampanje u mnogim opštinama i gradovima Srbije, kao i tokom brutalnog obračuna sa građanima tokom letošnjih demonstracija“, dodao je on.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar