Još jedna ubitačna analiza Jelene Obućine.

„Prisustvujemo šišanju ovaca, a ovce smo mi“, rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije „Dnevnik“ koja se emituje na televiziji Nova S, svake večeri od 19.30 sati.

Kako tako da kažu na televiziji, neko će reći. Pa lepo, evo kako. Uporedite cene mleka, šampona, čokolada, ovde i u zemljama EU, a ako vas mrzi, ukratko, ovde je skuplje. Ali, da ne cepidlačimo. Izađimo iz prodavnice i sedimo u auto da vidimo obnovljeni put Novi Pazar – Tutin, koji je predsednik juče otvorio. Pošto je benzin najskuplji u regionu.

Pa dobro, ako vam je skupo ima i bus. Kad stignemo tamo, a ono 20 kilometara puta, nov novcijat, preko starog. Koliko nas je koštalo da se put koji već postoji obnovi? 24 miliona evra. Da ponovimo, milion i dvesta hiljada evra po kilometru, obnova puta koji je već postojao.

Mora da dok vozite nema potrošnje benzina, neka ušteda je sigurno u pitanju. Kao što je stvar savršenog proračuna da se građani bave time – dajte Kosovo, ne damo Kosovo, ima plan za Kosovo, nema plan za Kosovo, uvedite sankcije, nećemo sankcije. I dok mi vrtimo glavima, šišaj, na nulu“, zaključila je Obućina.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar