Zdravko Ponoš i Aleksandar Vučić, gunj, čečenski gunj
Zdravko Ponoš i Aleksandar Vučić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs/Instagram/Turko Daudov

Predsednik pokreta Srbija Centar (SRCE) Zdravko Ponoš imao je zanimljiv komentar na susret predsednika Aleksandra Vučića i savetnika čečenskog lidera Ramzana Kadirova, na kojem je naš predsednik dobio poklon od čečenskog savetnika.

Pored toga što se Vučić praktično sastao u tajnosti sa savetnikom Kadirova Turkom Daudovim, javnost je bila iznenađena poklonom koji je dobio naš predsednik.

Vučiću je uručena nacionalna burka, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Pročitajte još...

Na ovaj poklon reagovao je i predsednik pokreta SRCE Zdravko Ponoš koji je na Tviteru postavio ovu fotografiju i napisao da je „rešena energetska kriza“, naravno ironično.

„Rešena energetska kriza! Bar grejanje. Eto, može se i bez razvaljenog EPS-a kad imaš prijatelje u svetu da te ugreju. Na stranu dar za tajming u međunarodnim odnosima“, napisao je Ponoš.

Podsetimo, savetnik Turko Daudov na početku razgovora preneo je pozdrave iz Čečenije predsedniku Srbije i, preko njega, celom srpskom narodu.

„Danas u svetu postoji teška politička situacija, kada je Rusija došla u odbranu duhovnih, tradicionalnih i porodičnih vrednosti, pokazala Zapadu odbacivanje vanzemaljske ideologije koju su oni nametnuli, možemo reći da je ceo zapadni svet ustao protiv nje. Ali, uprkos svim poteškoćama i ogromnom pritisku koji vrši Evropa, rukovodstvo i narod Srbije ne samo da se nisu suprotstavili, već su pokazali i svoju podršku Ruskoj Federaciji“, naveo je savetnik Kadirova Turko Daudov.

Bonus video: Vučić odgovorio Ponošu o obaranju drona

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare